Akcija!

HISENSE TV LED 65A63H

999.00KM

Kategorije: ,

Opis

4K rezolucija
Ultra HDTV sa rezolucijom od 3840 x 2160 piksela.
Vidjećete sve ono što ste propustili na jasnoj, oštroj slici koja ima četiri puta veću rezoluciju nego Full HD.
Dolby Vision HDR
Detalji koji se inače gube u najtamnijim i najsvjetlijim dijelovima su sačuvani za dinamičniju sliku.
Režim za igre i ALLM
Režim za igre povećava vaše šanse za legendarne pobjede tako što značajno smanjuje vrijeme odziva. Automatsko nisko vrijeme odziva (ALLM) može automatski da pokrene režim za igre kako bi se smanjilo vrijeme od davanja komande do njenog izvršavanja na ekranu kada je povezana konzola, tako da možete da uživate u glatkom igračkom iskustvu. Vrijeme odziva na Hisense televizorima može biti nisko čak do 16 ms.
Moćno povezivanje
Proširite svoje mogućnosti. Sa HDMI portovima, USB slotovima, WiFi i Bluetooth povezivanjem, možete povezati više uređaja i eksternih izvora na svoj TV.
Precizna boja
Pomoću sofisticirane optike i tehnologije za unapređenje boje, ovaj TV vam donosi široku paletu živopisnih i jarkih boja.
Podijelite na TV
Podijelite video sadržaj sa mobilnog telefona na TV i uživajte u sadržaju na velikom ekranu. Bežično povezivanje podržava bežičnu i Bluetooth vezu.
VIDAA 5.0 operativni sistem
VIDAA OS je jednostavan i jednostavan način za navigaciju bogatim globalnim i lokalnim sadržajem uz glasovnu kontrolu i visok odziv.
Upravljanje glasom
Možete kontrolisati TV glasom putem daljinskog upravljača bez ikakvih komplikovanih postavki i menija. Jednostavno pritisnite dugme mikrofona da kontrolišete svoj TV
GARANCIJA 5 GODINA

 

%d bloggers like this: