Umbrella Aegis Hero el. cigareta

79.00KM

logo

Kategorije: ,

Opis

Umbrella Aegis HERO by GeekVape je najnoviji POD MOD model e-cigarete iz GeekVape. Iako je najmanji model iz GeekVape Aegis linije, ovaj vape model ni po čemu ne zaostaje za svojom starijom braćom, šta više. Maksimalna izmazna snaga koju može da pruži je sjajnih 45W, a kao i svi Aegis modeli otporan je na vodu, udarce i prašinu prema IP67 standardu.
Sadržaj paketa:
1 x Umbrella Aegis HERO
2 x GeekVape B grijači
(0.4Ω 25~33W, 0.6Ω 15~25W)
1 x Rezervni nastavak za usta
1 x Alat za grijače
1 x USB kabl za punjenje baterije
Karakterisitike:
• Dimenzije: 48.15*25.4*82.9mm
• Težina: 88g
• Kapacitet baterije: 1200mAh
• Kapacitet POD tanka: 4ML
• Napon punjenja: 5V 1.5A
• Režim rada: Power / Bypass
• Izlazna snaga: 5-45W
• Dimenzije ekrana: 0.42” OLED
• Raspon otpora: 0.1Ω-3Ω
• Radna temperatura: -10~45℃
Kako se koristi
Otključavanje/zaključavanje: 
Umbrella Aegis HERO elektronska cigareta se otključava uzastopnim, brzim pritiskanjem tastera 5 puta za redom. Na isti način se i zaključava.
Korišćenje:
Neophodno je držati pritisnut taster za aktivaciju dok se elektronska cigareta koristi. Na displeju su prokazane sve neophodne informacije, kao što su otpor grijača, broj povlačenja i trenutna izlazna snaga.
Odabir režima rada:
Za promenu režima rada potrebno je tri puta uzastopno pritisnuti taster za aktivaciju dok je uređaj otključan. Na displeju će se pojaviti sledeća slika, a uz pomoć regulacionih tastera obeležite željeni režim i držite aktivacioni taster u trajanju od jedne sekunde.
Podešavanje izlazne snage:
Kada je uređaj otključan podešavanje izlazne snage se vrši pritiskanjem + i – tastera. Pojedinačnim pritiskanjem tastera izlazna snaga se povećava ili smanjuje za 0,5W. Držanjem + ili – tastera duže od jedne sekunde podešavanje izlazne snage se ubrzava. Kada se dostigne minimum ili maksimum izlazne snage podešavanje se automatski zaustavlja. Kada je izlazna snaga na maksimumu, ponovnim pritistanjem + tastera će preći na minimum, a kada je na minumumu ponovnim pritiskanjem – tastera će preći na maksimum.
Resetovanje broja povlačenja:
Pritisnite i držite aktivacioni taster i – taster u isto vreme, kada se kvadrati oko brojeva zabele pritisnite ponovo samo – taster kako biste resetovali broj povlačenja.
Otključavanje/zaključavanje regulacionih tastera:
Pritisnite i držite u isto vreme + i – taster kako biste zaključali regulacione tastere. Na isti način ih i otključavate.
Sistemske informacije:
Kada je uređaj zaključan pritisnite i držite + i – taster u isto vreme u trajanju od dve/dvije sekunde i na displeju će se prikazati informacije o trenutnom firmware-u koji je instaliran.
Fabričko resetovanje:
Dok su prikazane sistemske informacije na displeju, pritisnite u isto vreme + taster, – taster i aktivacioni taster kako biste vratili uređaj na fabrička podešavanja.
Punjenje baterije:
Baterija se puni isključivo preko originalnog kabla koji dolazi u pakovanju. Potrebno je priključiti kabl na bilo koji USB izvor napajanja (zidni adapter, kompjuter…), a drugi deo/dio priključiti u USB port na elektronskoj cigareti. Umbrella Aegis HERO može da se koristi i dok se baterija puni.

%d bloggers like this: