Umbrella SCEPTRE el. cigareta

59.00KM

logo

Kategorije: ,

Opis

Umbrella SCEPTRE – Fantastična POD MOD elektronska cigareta koja će korisnicima pružiti ono što im je najbitnije – SAVRŠEN UKUS SVAKE AROME!
Pored integrisane baterije od 1400mAh i izlazne snage do 20W, Umbrella SCEPTRE koristi dve vrste grejača različitih otpora koji pružaju mogućnost različitih načina korišćenja. POD tank kapaciteta 3ml omogućava celodnevno uživanje bez bojazni da ćete ostati bez tečnosti.
Ovaj POD sistem je dizajniran, kako za početnike koji žele vrlo kvalitetan uređaj koji se lako koristi i održava, tako i za one iskusnije koji žele jedinstven i kompaktan uređaj koji daje velike mogućnosti. U zavisnosti od grejača koji se koristi možete odabrati MTL (uvlačenje pare prvo u usta pa u pluća) ili RDL (restriktivno uvlačenje pare direktno u pluća) način korišćenja. Dostupan je u čak sedam zanimljivih boja.
Uz ovaj uredjaj preporučuju se za korišćenje Umbrella NicSalt tečnosti, a mogu se koristiti i sve ostale tečnosti iz našeg asortimana.
Karakteristike:
Dimenzije: 106,8 x 29 x 18mm
Težina: 95g
Kapacitet baterije: 1400 mAh
Kapacitet POD tanka: 3ml
Maksimalna izlazna snaga: 20W
Specifikacija punjača: 1A / 5V
Sadržaj paketa:
1 x Umbrella SCEPTRE baterija
1 x Umbrella SCEPTRE POD tank
1 x Umbrella SCEPTRE grejač 1,2 ohm MTL
1 x Umbrella SCEPTRE grejač 0,5 ohm RDL
1 x USB kabl za punjenje
Otključavanje / zaključavanje:
Umbrella SCEPTRE se otključava uzastopnim, brzim pritiskanjem tastera 3 puta za redom. Na isti način se i zaključava.
Korišćenje:
Tokom korišćenja nije neophodno držati taster za aktivaciju jer Umbrella SCEPTRE sadrži senzor koji automatski aktivira bateriju prilikom strujanja vazduha kroz POD tank.
Sipanje tečnosti:
Izvadite POD tank jednostavnim povlačenjem. Otvorite gumeni čep, koji se nalazi sa strane POD tanka i kroz otvor sipajte tečnost. Vratite gumeni čep na svoje mesto i proverite da li dobro legao na otvor. Vratite POD tank na bateriju i sačekajte 5 minuta kako bi grejač dobro upio tečnost. Vodite računa da nivo tečnosti u POD tanku nikada ne padne ispod obeležene linije.
Zamena grejača:
Izvadite POD tank jednostavnim povlačenjem. Okrenite bazu POD tanka koja se nalazi na dnu u smeru otključanog katanca i izvucite bazu sa grejačem. Okrenite i izvucite stari grejač sa baze i na njegovo mesto pozicionirajte novi grejač. Vratite bazu sa novim grejačem u POD tank, kao i  POD tank na bateriju i sačekajte minimum 5 minuta kako bi grejač dobro upio tečnost.
Podešavanje protoka vazduha:
Protok vazduha se reguliše uz pomoć slajdera na POD tanku. Leva pozicija (MTL) slajdera je namenjena za uvlačenje pare prvo u usta pa u pluća, a desna pozicija (RDL) je namenjena za restriktivno uvlačenje direktno u pluća.  Potrebno je voditi računa o tome koji grejač se nalazi u POD tanku jer i sam grejač ima ograničenje protoka vazduha, pa povećavanje protoka vazduha sa grejačem od 1,2 ohm neće imati nikakvog efekta.
Podešavanje izlazne snage:
Za obe vrste grejača, Umbrella SCEPTRE ima po dva režima rada. Režim rada se menja tako što se uređaj zaključa pritiskanjem tastera za aktivaciju tri puta za redom, a nakon toga dugim pritiskanjem u trajanju od nekoliko sekundi dok se ne promeni boja LED lampice.
– Grejač 1,2 ohm – zelena lampica 8W, ljubičasta lampica 9,5W
– Grejač 0,5 ohm – zelena lampica 18W, ljubičasta lampica 20W
Indikacija napunjenosti baterije:
Tokom korišćenja lampica na tasteru će svetleti crvenom, plavom ili zelenom bojom, u zavisnosti od trenutnog kapaciteta baterije.
ZELENA 50 – 100%
PLAVA 10 – 50%
CRVENA 0 – 10%
Punjenje baterije:
Baterija se puni isključivo preko originalnog kabla koji dolazi u pakovanju. Potrebno je priključiti kabl na bilo koji USB izvor napajanja (zidni adapter, ne jači od 1A, kompjuter…), a drugi deo priključiti u USB port na uređaju. Tokom punjenja LED lampica će svetleti crveno, kada se baterija napuni preko 90% svetleće zeleno, a kada se skroz napuni lampica će prestati da svetli.

9

%d bloggers like this: