3 Decembra, 2020

Dostava artikala

Dostava na kućnu adresu
Dostava se obavlja do ulaza u stambeni objekt željene adrese, odnosno na kućni prag ukoliko se radi o prenosivom paketu. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do sprata na kojem se nalazi kupac, već do ulaza u zgradu.

Dostava se vrši putem brze pošte EuroExpress koja je najpoželjniji partner u pružanju usluga brze pošte na tržištu BiH. Poslovanje poduzeća organizovano je na cijeloj teritoriji Bosne i Hercegovine kroz deset centara (Banjaluka, Sarajevo, Mostar, Bijeljina, Zenica, Bihać, Doboj, Brčko i Tuzla), te samim tim u mogućnosti je organizovati isporuku preuzetih pošiljki u roku od 24 časa od trenutka preuzimanja.

Dostava je moguća na teritoriji cijele BiH po cijeni od 10KM po narudžbi bez obzira na broj ili težinu naručenih proizvoda.

Uvjeti preuzimanja dostave
Svi proizvodi zapakirani su u transportnu ambalažu na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Prilikom preuzimanja proizvoda svaki je kupac dužan provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavljaču, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obvezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu koju dostavljač uzima kao potvrdu o preuzimanju.