BRIJAČ XIAOMI S500

99.00KM

xiaomi logo

Kategorije: ,

Opis

Trostruka rezna glava s fleksibilnim dizajnom savršeno će se prilagoditi vašem licu, uklanjajući bilo kakve iritacije, a vodonepropusnost potvrđena IPX7 certifikatom omogućuje vam brzo čišćenje brijača pod tekućom vodom. Jedinstvena tehnologija kojom se brada podiže prije nego što ju podrezuje, učinit će vaše lice glatkim kao nikad dosad!

Mi Električni brijač S500 nudi savršeno brijanje zahvaljujući svom sistemu za brijanje sa tri nezavisne plutajuće oštrice i glavom sa nagibom i rotacijom od 360º, prilagođavajući se obliku lica. Mi Električni brijač S500 karakteriše fantastičan dizajn i savršeni mat finiš. Moramo istaknuti dugme smešteno u sredini pomoću kojeg možemo uključiti i isključiti uređaj. Pored toga, brijač takođe ima mali, skriveni LED panel sa kojeg možemo da proverimo nivo baterije.

Električni brijač je opremljen baterijom velikog kapaciteta koja može trajati do 60 minuta. Napunite svoj brijač pomoću USB-C kabla – 120 minuta je potrebno da bi se uređaj potpuno napunio.

Ovaj sistem od tri plutajuće oštrice s rotacijom od 360 ° (i oštrice i sama glava) brine se o vašoj koži, jer na nju ne vrši pritisak i doseže područja koja su teško dostupna drugim brijačima, što rezultira ravnomernim brijanjem.

Dodatne informacije

GARANCIJA

12 MJESECI