DRON HOLY STONE 4K HS700D

499.00KM

Nema na zalihi

Kategorije: ,

Opis

5G, 4K HD KAMERA: Napredna kamera sa objektivom od 110°FOV snima visokokvalitetne video snimke i fotografije iz zraka s panoramskim pogledom. 5G prijenos slike (do 1300 FT) osigurava brzi video u realnom vremenu bez odlaganja – idealan za selfie.

LET POMOĆU GPS-A: Sa GPS lokacijom, dron može stabilno letjeti i automatski se vratiti kući tačno kada je baterija prazna, kada je signal izgubljen ili kad god želite da se vrati nazad. Snimite s lakoćom i zabilježite svoj trenutak dok vas dron može automatski pratiti u načinu Prati me.

INTELIGENTNI LET: Sa uključenom aplikacijom za telefon i GPS-om, dron može letjeti duž putanje koju nacrtate ili letjeti u smjeru kazaljke na satu oko unaprijed postavljene tačke; u isto vrijeme, pošaljite natrag prekrasne poglede koje kamera hvata na ekran vašeg telefona.

IZDRŽIVA BATERIJA I MOTOR BEZ ČETKICA: Inteligentna baterija velikog kapaciteta od 2800 mAh daje do 22 minuta leta. Motor bez četkica radi snažno uz nisku buku. Kvar se rijetko dešava, što vaš let čini ugodnijim.

PRILIKA ZA KORISNIKA: Brzo pokretanje pritiskom na jedan taster; propeleri sa brzim otpuštanjem mogu se postaviti bez vijaka; stabilan let uz zadržavanje zaključane visine; Možete se fokusirati na kontrolu kamere i složenije snimke.

Dodatne informacije

REZOLUCIJA

4K 3840X2160

VRIJEME LETENJA

22MIN

PUNJENJE

5-7H

DOMET

1000M

Garancija

1 GODINA