Akcija!

Kafe Aparat PHILIPS EP 2231/40

Original price was: 1,269.00KM.Current price is: 1,199.00KM.

Snaga: 1500W
Kapacitet spremnika za vodu: 1.8l
Kapacitet spremnika za otpad od kafe: 12 šoljica
Dimenzije (ŠxVxD): 24,6 x 35,1 x 43,3 cm
Težina: 7,5 kg
Mlin za kafu sa 12 postavki
Mogućnost podešavanja temperature i jačine kafe
Sistem za pjenu mlijeka omogućava pripremu različitih kafa sa mlijekom
Automatska funkcija ispiranja i čišćenja aparata

1 na zalihi

Opis

Philips EP2231 kafe aparat predstavlja savršen dodatak za Vašu kuhinju, koji će Vam omogućiti da pripremite vrhunski kvalitetan espresso ili kafu sa mlijekom, bilo da ste kod kuće ili na poslu.

Ovaj aparat ima jednostavan i intuitivan interfejs sa zaslonom osjetljivim na dodir, što Vam omogućava da birate između različitih postavki, poput veličine šolje, temperature i jačine kafe. Takođe, aparat ima mogućnost pripreme dvije šoljice kafe istovremeno. Jednostavnost korišćenja ovog aparata će Vas oduševiti.

Philips EP2231 takođe ima ugrađen mlin za kafu, koji melje zrna svježe prije pripreme, što osigurava puni ukus i aroma svake šoljice. Sistem za pjenu mlijeka je takođe uključen, što Vam omogućava da napravite savršen latte macchiato, cappuccino ili bilo koju drugu kafu sa mlijekom koju želite. Uz ovaj kafe aparat, možete da pripremite kafu po Vašem ukusu, kao što to radi profesionalni barista.

7a22daaf55eb3c4a009c7b6af1427ca2

Aparat takođe ima funkciju automatskog ispiranja i čišćenja, što Vam štedi vrijeme i osigurava dugotrajnost aparata. Jednostavno uklonite spremnik za otpad od kafe i ostale dijelove, operite ih i ponovo vratite na svoje mjesto. Ovaj aparat je vrlo moderan u dizajnu, te će se savršeno uklopiti u svaku moderno uređenu kuhinju. Kompaktan je i neće zauzeti previše prostora na Vašoj kuhinjskoj radnoj površini.

Philips EP2231 kafe aparat je idealan izbor za sve koji žele da uživaju u vrhunskom ukusu kafe bez da napuštaju svoj dom ili kancelariju. Nabavite ga odmah i isprobajte svu raznolikost ukusa i aroma koje Vam nudi! Uz ovaj aparat, uživaćete u punom i bogatom ukusu kafe svaki put kada ga upotrijebite. Pretvorite svoj dom ili kancelariju u savršenu kafeteriju uz Philips EP2231 kafe aparat.