Akcija!

PHILIPS TV 43″/109CM UHD 4K 43PUS7555/12

Original price was: 849.90KM.Current price is: 750.00KM.

Nema na zalihi

Kategorije: ,

Opis

Sjajnog izgleda. Solidnog zvuka.

  • 4K HDR Smart LED TV
  • 108 cm (43″)
  • 1500 Picture Performance Index
  • HDR 10+
  • P5 Perfect Picture Engine

Philips P5 Engine. Bez obzira na izvor, uvijek dobivate savršenstvo.

Philips P5 engine pruža sliku briljantnu poput sadržaja kojeg volite. Detalji imaju primjetno veću dubinu. Boje su živopisne, a nijanse kože prirodne. Kontrast je toliko čist da ćete osjetiti svaki detalj. Pokreti su savršeno uglađeni.

Dolby Vision i Dolby Atmos. Kinematografska slika i zvuk.

Podrška za vrhunske Dolby formate zvuka i slike znači kako će HDR sadržaj koji gledate izgledati i zvučati fantastično realistično. Bez obzira je li u pitanju najnovija televizijska serija ili Blu-Ray disk, moći ćete uživati u kontrastu, svjetlini i bojama koje odražavaju originalnu zamisao redatelja. Slika će biti popraćena jasnim, detaljnim i prostornim zvukom.

Pristup jasnom meniju s jednim gumbom.

SAPHI je brz i intuitivan operacijski sustav koji uporabu Smart TV uređaja tvrtke Philips pretvara u pravi užitak. Uživajte u odličnoj kvaliteti slike i pristupu jasnom meniju utemeljenom na ikonama jednim gumbom. S lakoćom upravljajte televizorom i brzo se krećite do popularnih Philips Smart TV aplikacija među kojima su YouTube, Netflix i mnoge druge.

Philips TV kolekcija. Netflix, Prime Video i još toga.

4K UHD Smart LED TV. Bogate boje, predivni detalji.

4K UHD LED TV. Bogate boje, predivni detalji. Philips 4K UHD TV udahnjuje život u sadržaj uz bogate boje i izražajan kontrast. Slike imaju veću dubinu, a pokreti su uglađeni. Filmovi, emisije, igre i drugi sadržaji izgledaju sjajno, bez obzira na ulazni signal.

Podržan HDR10+. Uočit ćete više onoga što je redatelj zamislio.

Televizor tvrtke Philips savršeno je opremljen da najbolje iskoristi format videozapisa HDR10+. Kontrast, boja i razine svjetline prilagođavaju se od kadra do kadra. Bilo da se radi o serijama koje ne smijete propustiti ili novom filmskom hitu, sjene će biti dublje. Jarke površine zasjat će. Boje će biti realističnije.

Dodatne informacije

Garancija

2+3 Godine

Model

43PUS7555/12

Veličina ekrana TV-a

43" / 109cm

Vrsta

LED TV

Rezolucija

UHD 4K 3840 x 2160

Smart TV

Da

Operativni sistem

Saphi

Tuner

DVB-T/T2/T2-HD/C/S/S2

Energetska efikasnost

A