Robot usisavač Blaupunkt RVC701 sa spremnikom za vodu

649.00KM

Garancija 2 godine.

Dostupno uz narudžbu

Kategorija:

Opis

Sjajna navigacija sa žiroskopskim mapiranjem, generiranje karte poda, automatski povratak na bazu za punjenje
Upravljanje uređajem preko daljinskog upravljača ili aplikacijom na telefonu (kompatibilno s iOS i Android)
Snažan i pouzdan usisni motor bez četkica
Visoka usisna snaga 1,2 kPa
Tihi rad: manji od 60 dB
Dvije bočne četke za čišćenje + duga središnja električna četka (17 cm)
Trostruka filtracija zraka s HEPA filtrom
Elektronička pumpa kontroliše protok vode i ravnomjerno vlaži krpu za čišćenje vodom
Za različite vrste podova: drveni, laminat, keramički, linoleum i tepisi s malim dlačicama
Visina usisivača: 7,5 cm
LCD zaslon s upravljačkom pločom osjetljivom na dodir
Velika posuda za prašinu: 0,5 l i posuda za prašinu 0,25 l sa spremnikom za vodu 0,2 l
Baterija: litijska baterija 2150 mAh, vrijeme rada: do 100 minuta
Set sadrži bazu za punjenje, strujni adapter, rezervni filter, 2 krpe za brisanje vodom, rezervne bočne četke, 1 m magnetne trake za stvaranje virtualnog zida
Napajanje: 100 – 240 V ~ 50 / 60 Hz, max. 600 mA
Boja artikla: crna
Certifikati: CE, RoHS

Automatski usisavač RVC701 opremljen je žiro-mapiranim navigacijskim sistemom koji stvara kartu prostora koji treba očistiti i kreće se njime planski, sistemski, ne izbjegavajući ni ona teško dostupna mjesta, a zahvaljujući sofisticiranoj logici koja kontroliše rad i kretanje RVC701 možete biti sigurni da će Vaši podovi biti sjajni i čisti.
Model RVC701 opremljen je senzorom blizine koji dodatno garantuje da neće lupati o namještaj ili zidove, a senzori ruba poda osiguraće da uređaj ne padne niz stepenice tokom usisavanja. Ako infracrveni senzori ne otkriju prepreku, senzori u braniku će reagovati nakon nježnog kontakta s predmetom.

Korištenje najnaprednijeg, izmjenjivog HEPA filtera koji zaustavlja više od 99,9% nečistoća, uključujući prašinu, bakterije i gljivične stanice, garantuje da je zrak koji izlazi iz robota maksimalno pročišćen i siguran za ukućane.

U situaciji kada želite ograničiti područje rada uređaja, možete koristiti magnetnu traku koja se nalazi u kompletu, a koja će stvoriti tzv. virtualni zid. Kako se robot približava traci, prepoznat će je, skrenuti ili se okrenuti. Virtualni zid može se postaviti npr. u prolazu između prostorija, može odvojiti dio prostorije gdje se nalazi veliki broj užadi ili mjesto sa zdjelicama za hranu za kućne ljubimce.

Aplikacija koja Vam omogućuje upravljanje robotom omogućuje daljinsko upravljanje radom uređaja i pruža Vam puno informacija o njemu. Zahvaljujući aplikaciji saznat ćete, npr. površinu koju je uspio očistiti ili područja koja robot nije dosegnuo. Aplikacija će vas također obavijestiti ako se robot zaglavi na određenom mjestu i ne može nastaviti s radom, ili ako je proces čišćenja završen ili se baterija isprazni. Takođe ga možete koristiti za postavljanje rasporeda čišćenja.