Samsung frižider RB34T602FSA/EK

985.00KM

 

Garancija 2 god uz registraciju 5 godina
Energetska klasa A+
Postavljanje proizvoda Samostojeći
Način hlađenja No Frost
Visina 185.3 cm
Širina 59.5 cm

1 na zalihi

Kategorije: ,

Opis

Više mjesta unutra, ista veličina izvana
SPACEMAX™ TEHNOLOGIJA
Pohranite više hrane u iznimno velikom 385-litarskom* hladnjaku standardnog dizajna dubine 600 mm, zahvaljujući čemu će se s lakoćom poravnati s Vašim kuhinjskim ormarićima. Visokoučinkovita izolacija SpaceMax™ tehnologije stijenke hladnjaka čini mnogo tanjima. Stoga stvara više prostora za pohranu bez stršenja izvan Vaše radne površine.
Više mjesta unutra, ista veličina izvana
* Kapacitet je različit za svaki model uređaja.
Ravnomjerno hlađenje iz kuta u kut
SVEOBUHVATNO HLAĐENJE
Pobrinite se da Vaša hrana bude pravilno hlađena – o kojim se god namirnicama radi. Ravnomjerno hlađenje ravnomjerno hladi svaki odjeljak iz kuta u kut. Temperatura se neprestano provjerava, a hladan zrak kruži kroz strateški postavljene otvore. Tako da se svaka namirnica na bilo kojoj polici hladi učinkovito i ostaje svježija.
Ravnomjerno hlađenje iz kuta u kut
Zaboravite na mraz bez napora i utrošenog vremena
NO FROST TEHNOLOGIJA
Ne gubite vrijeme i snagu na odleđivanje hladnjaka. No Frost tehnologija poboljšava kruženje zraka održavajući temperaturu stalnom, čime se sprječava nakupljanje leda. Time se i mnogo brže postiže potrebna temperatura. A sustav hlađenja može raditi manjim intenzitetom što mu produljuje trajnost.
Zaboravite na mraz bez napora i utrošenog vremena
Brzo hlađenje i zamrzavanje na zahtjev
POWER COOL / POWER FREEZE
Uživajte u prednostima brzog i učinkovitog hlađenja. Jednim dodirom gumba Power Cool funkcija u unutrašnjost hladnjaka upuhuje vrlo hladan zrak kako bi brzo rashladila Vaše namirnice ili omiljena pića. Dok Power Freeze funkcija u Vaš zamrzivač unosi brz nalet hladnog zraka. To su sjajne funkcije za zamrzavanje ili stezanje zamrznute hrane i stvaranje leda.
Brzo hlađenje i zamrzavanje na zahtjev
Jednostavan sklad dizajna sa stilom
JEDNOSTAVNA ELEGANCIJA DIZAJNA
Svojem domu podarite jednostavno elegantan izgled. Njegova uobičajena dubina od 600 mm potpuno će se poravnati s vašim kuhinjskim ormarićima. Odlikuje se prekrasnim ravnim vratima, s integriranim dozatorom za vodu* i Clean Back poklopcem. Minimalistički dizajnirana unutrašnjost može se pohvaliti skrivenim zaslonom, ravnom policom za vina te sivkastim spremnicima i kutijama za hranu*.
Jednostavan sklad dizajna sa stilom
* Neobvezno. Dostupno je samo na nekim modelima.
Mnogo fleksibilnija pohrana vina i hrane
STALAK I POLICA
Bolje iskoristite prostor u Vašem hladnjaku uz višenamjensku policu za vino. Zahvaljujući širem dizajnu, može pohraniti ne samo vinske boce uobičajene veličine već i one širih dimenzija poput boce pjenušca. Plosnatiji ju oblik čini mnogo svestranijom jer zahvaljujući njemu, ovdje možete pohraniti i druge vrste hrane poput pizze ili kutija s jajima.
Mnogo fleksibilnija pohrana vina i hrane
Sada u vratima može biti više većih boca
VELIKI SPREMNIK U VRATIMA
U vratima možete držati i veće boce kapaciteta do 2 L tako da Vam one neće zauzimati prostor na policama. Širi i dublji veliki spremnik u vratima pomaže Vam sigurno pohraniti velike boce, krupnu kartonsku ambalažu i dodatna pića. Sjajan je kada želite jednostavan pristup svojim rashlađenim pićima ili omiljenim napitcima u bilo kojem trenutku.
Sada u vratima može biti više većih boca
Dugotrajna zaštitna stražnja strana koja se lako čisti
CLEAN BACK POKLOPAC
Stražnju stranu svojeg hladnjaka sada očistite mnogo lakše. Clean Back poklopac potpuno je gladak sigurnosni poklopac koji štiti najvažnije zavojnice i kabele. Lijepog izgleda, jednostavno se čisti brisanjem i pruža dodatnu trajnost. Sprječava nakupljanje prljavštine oko komponenti te ih štiti od udaraca.