Samsung Galaxy Watch 3 45mm

420.00KM

Samsung Galaxy Watch3 predstavljen je u augustu 2020. godine, a dolazi u dvije veličine, od 41 i 45 mm, te kao WiFi ili LTE model. Model kodne oznake R840 stiže sa kućištem od 45 mm te ekranom od 1.4″ (34 mm), izrađenim u Super AMOLED tehnologiji. Ovaj sat se odlikuje brojnim funkcijama koje prate vaše zdravlje, a tu su mjerenje otkucaja srca, koncentracije kisika u krvi, kao i praćenje navika spavanja. Možete izabrati i jedan od 120 programa za vježbanje kući, a očitanje pulsa je moguće podjeliti i na smart televizoru. Onima koji cijene dobar izgled svidjet će se i to da imate na izboru 40-ak tema za prednju stranu sata. Spomenimo i to da je ovaj sat vodootporan po 5ATM/IP68 standardu (ne podliježe garanciji). Kompatibilan je sa pametnim uređajima sa Android 5.0 ili novijim i iOS 9.0 ili novijim verzijama ovih operativnih sistema.

Nema na zalihi

Opis

Najnaprednije praćenje zdravstvenog stanja na pametnom satu.

samsung galaxy watch 3
Sat koji pazi na Vas. Galaxy Watch3 kombinuje produktivnost na nivou pametnih telefona i vodeću tehnologiju praćenja zdravstvenog stanja u jednom klasičnom uređaju vrhunske kvalitete.Galaxy Watch3 Vam pomaže da bez problema upravljate svojim životom i zdravljem — stavljajući Vaše blagostanje u Vaše ruke.

Veći ekran, ali ipak lakši i tanji za udobnije nošenje

Na većem ekranu ovog sata, uokvirenom diskretnim rotirajućim prstenom, mnogo je lakše vidjeti i fokusirati se na ono što je stvarno važno. Galaxy Watch3 je tanji, manji i za oko 15% lakši, a uz to ga njegov sofisticirani dizajn sa oborenim ivicama čini idealnim za tvoj zglob.

samsung galaxy watch 3

Vrhunska kvaliteta, sve do narukvice

Dizajn Galaxy Watch3 sata se odlikuje kožnom narukvicom vrhunske kvalitete. Antikna koža stvara prirodan izgled, a kada ga okrenete možete vidjeti ojačanu kožu koja štiti od promjene boje.

samsung galaxy watch 3

 

Ljepota i pametne funkcije koje se slažu

Upotpunite izgled Galaxy Watch3 s najvećim brojem lica sata koja možete odabrati, a sva se uklapaju u njegovo elegantno kućište. Među više od 40 kombinacija pronađite svoju i pregledajte korisne informacije koje su Vam potrebne u tren oka dok lako pristupate omiljenim aplikacijama.

samsung galaxy watch 3

Dišite lakše pomoću ugrađene opcije za mjerenje nivoa kiseonika u krvi

Galaxy Watch3 koristi crveno LED svjetlo i infracrvene zrake da procijeni nivo saturacije kiseonikom (SpO2), odnosno količinu kiseonika u Vašem krvotoku. Budući da je saturacija kiseonikom u direktnoj vezi sa Vašim fizičkim performansama možete koristiti Galaxy Watch3 da podignete svoju rutinu na viši nivo

samsung galaxy watch 3

Naspavajte se kvalitetnije

Galaxy Watch3 bilježi Vaše REM faze, duboki san i ukupno vrijeme spavanja za postizanje rezultata i pomaganje u poboljšanju kvalitete Vašeg odmora. Kompanija Samsung je ostvarila partnerstvo sa Nacionalnom fondacijom za spavanje kako bi uključila edukativni sadržaj i savjete za poboljšanje kvalitete sna direktno na Vaš uređaj da razumijete i poboljšate svoj san

samsung galaxy watch 3

Poboljšajte svaki korak

Vodič za trčanje kojeg nudi Galaxy Watch3 omogućava Vam da držite korak dok dobijate savjete u pokretu. Napredni algoritam analizira način na koji se krećete da Vam pomogne da poboljšate formu i spriječite povrede. Možete čak i izmjeriti maksimalne vrijednosti potrošnje kiseonika (VO2) i nastaviti sa svojim dnevnim, sedmičnim i mjesečnim performansama pravo sa svog telefona

samsung galaxy watch 3

Neka razgovori traju

Kada primite novu poruku, Galaxy Watch3 prikazuje Vašu historiju razgovora pa možete bez problema pratiti konverzaciju. Možete gledati slike bez potrebe za dodatnim pritiskanjem tipki što olakšava da budete u dobrom raspoloženju dok trčite.

samsung galaxy watch 3

Dodajte malo konteksta sa pametnim samsung galaxy watch 3govorom

Ostanite povezani sa drugima, čak i kada ste u pokretu – i bez spoticanja dok odgovorite. Galaxy Watch3 opcija pametnog odgovora analizira tekstove i fotografije koje dobijate i daje Vam predložene odgovore, podržavajući različite kategorije koje uključuju hranu, proslave, selfije i još mnogo toga.

samsung galaxy watch 3