SPIDERMAN STANDARD EDITION PS4

85.00KM

Marvelov Spiderman za Sony PlayStation 4 konzole stigao je 7. septembra 2018. godine. Glavnog junaka odlikuju neke nove supermoći i ranije stečeno i promišljeno iskustvo. Hrabro i odlučno koristi i najnovije tehnologije i s još više samopouzdanja se kreće u dobro nam poznatom ambijentu Njujorka.

Spiderman je igrica u kojoj će uživati i iskusni gejmjeri i oni novi. Izuzetno realistični prikaz njujorških četvrti iz svih perspektiva i blago futurističkog ambijenta grada posebno je uzbudljiv. Impresivnom utisku svakako doprinosi i Peter Parker, glavni lik kod kojeg čak osjećamo povremenu tjeskobu kada preuzima lik Spidermana. Međutim, Spiderman je oličenje hrabrosti, odlučnosti i sposobnosti da pronađe put i način za odbranu ili zadovoljenje pravde.

Novi Spiderman je igrica koja oduševljava u svakom pogledu. Grafika je, naprosto, fantastična. Priča je posve originalna, jer se do sada nije našla ni u stripovima, ni u knjigama, niti na filmu. A tu je, naravno, i cijela galerija živopisnih likova negativaca i Menhetn kakav još niste doživjeli. Zapravo, ni Njujork, sveukupno, nikad nije izgledao bolje. Upravo u takvom ambijentu neizbježna je do sada najuzbudljvija i najneizvjesnija borba između dobra i zla. Vrijedi je doživjeti, jer Spiderman je heroj koji sve više nedostaje i današnjem realnom svijetu. Razmislite, zar nije tako?

Kategorije: , ,

Opis