TABLET SAMSUNG GALAXY SM-T290NZKASEE

339.00KM

Proizvođač Samsung
Model TAB A (2019) SM-T290NZKASEE
Ekran 8.0″ (203.1mm); 1280 x 800 (WXGA)
Procesor Quad-core 2.0GHz
Operativni sistem Android 9.0 Pie
Memorija RAM 2GB, Interna memorija 32GB
Povezivost Wi-Fi, Bluetooth, GPS, Glonass, Beidou,
Fotoaparat Zadnja kamera 8MP, Prednja kamera 2MP
Kapacitet baterije 5100 (mAh)
Boja Black
Dimenzije 210.0 x 124.4 x 8.0 mm
Masa 345 g
Garancija 12 mjeseca
Dodatni Opis MicroSD (do 512GB)
Link proizvođača https://www.samsung.com/rs/tablets/galaxy-taba-t290/SM-T290NZKASEE/

Nema na zalihi

Opis

Tablet koji ide sa Vama
Upoznajte svog novog i praktičnog druga: Galaxy Tab A (8,0 inča, 2019) je tablet koji izvanredno obavlja uobičajene zadatke i pruža mnogo dodatnih pogodnosti. Konstruisan je tako da se lako nosi u jednoj ruci, tanak je i kompaktan, a uz to i prenosiv. Drugim riječima, on je idealan spoj performansi, dizajna i dostupnosti.

Savršeno konstruisan tako da ti nikada ne smeta
Sklonili smo prednji taster Početak, a logotip pomjerili na zadnji dio uređaja tako da Galaxy Tab A (8,0 inča, 2019) ima veći ekran, a vi više prostora za istraživanje. Dva zvučnika zgodno smještena u dnu uređaja i skrivena od pogleda upotpunjuju vitak i elegantan izgled. Metalna poleđina sa logotipom kompanije Samsung dodatno ističe prefinjenost ovog pametnog tableta.

Samo ga ubaci u džep i kreni
Bez obzira gdje ste se uputili, uvijek ima mjesta za Galaxy Tab A (8,0 inča, 2019). Vitak je i teži samo 345 grama, pa i djeca mogu lako da ga nose, a odraslima staje u jednu ruku.

Ekran koji ćeš sa uživanjem gledati
Optimalan doživljaj gledanja i vertikalno i horizontalno: Galaxy Tab A (8,0 inča, 2019) ima ekran od 8 inča sa rezolucijom od 1280 x 800 piksela koja pruža izvanrednu osvjetljenost i razmjeru 16:10. Za besprijekorno uživanje u gledanju i strimingu, ovaj tablet nudi uslugu YouTube Premium, tako da se možete prepustiti svojim omiljenim video-sadržajima bez ometanja i reklama.

Digitalno igralište za učenje i zabavu
Aplikacija Samsung Kids Home za djecu vam omogućava da stvorite bezbijedno okruženje u kome vaše dijete može da istražuje svijet. Samo dodirnite Kids Home na Brzom panelu i uživajte u ugrađenim aplikacijama sa likovima koji žive u svom virtuelnom svijetu. Opustite se dok dijete uživa sa tabletom. Možete kontrolisati korištenje monitora i vrijeme predviđeno za igru.

Podijelite da biste bili u kontaktu, čak i kad niste zajedno
Korisnici koji imaju otvoren Samsung nalog mogu dijeliti sadržaj preko aplikacija Kalendar, Samsung bilješke i Galerija. Uz mogućnost trenutnog razmijenjivanja fotografija, video-snimaka, događaja, bilješki i drugih sadržaja, od sada ćete uživati u mnogo više zajedničkih porodičnih trenutaka.

Usredsredite se samo na ono što želite da vidite
Gledajte samo ono što želite, kad to poželite. Uz jedan korisnički interfejs, Galaxy Tab A (8,0 inča, 2019) smanjuje pretrpanost ekrana na minimum, zadržavajući samo sadržaj koji vam je najpotrebniji. Samo dodirnite i fokusirajte se na ono što želite da vidite i pročitate, jedno po jedno, i uživajte u velikom ekranu optimizovanom za nezaboravni doživljaj rada na tabletu.

Trajanje baterije kakvo još niste vidjeli
Za ovako elegantan i vitak uređaj, Galaxy Tab A (8,0 inča, 2019) ima više energije nego što biste mogli i da pretpostavite. Uz bateriju kapaciteta 5100 mAh ne morate brinuti da li tablet treba napuniti, što je naročito zgodno ako morate negdje da idete ili puno stvari da pogledate.

Sasvim dovoljno energije da sačuvaš sve uspomene
Kada je riječ o performansama i memoriji, Galaxy Tab A (8,0 inča, 2019) je apsolutno neprevaziđen. Ima 2 GB RAM-a i 32 GB prostora za skladištenje, kao i najnoviji operativni sistem Android P. Sem toga, memorija može da se proširi pomoću SD kartice za još 512 GB, što znači da od sada sve svoje uspomene možete čuvati na jednom mjestu.