TV SAMSUNG 50″ TU7172 UHD 4K SMART

929.00KM

  • Proizvođač Samsung
  • Model UE50TU7172UXXH
  • Tehnologija prikaza LED
  • Veličina ekrana 50″ (127cm)
  • Rezolucija 3840×2160 (4K)
  • Garancija 5 GODINA

Nema na zalihi

Kategorije: ,

Opis

  • Boje i detalji dizajnirani za Vas
  • Crystal Display zaslon
  • Crystal 4K procesor

Jasne i živopisne boje
Crystal Display zaslon
Izgubite se u slici uz širi raspon boja. Crystal Display zaslon osigurava optimizirani prikaz boja tako da možete vidjeti svaki, pa i najmanji detalj.

Moćna kvaliteta slike
Crystal 4K procesor
Kvalitetu slike koja Vas pokreće omogućuje samo jedan čip koji upravlja bojama, optimizira visoki omjer kontrasta i potpuno ovladava HDR-om.

Gledajte sliku, ne televizor
Bezgraničan dizajn, s tri strane
Njegov uglađen i elegantan dizajn usmjerava Vaš pogled na najčišću sliku. Izrađen u nenametljivome minimalističkom stilu, gledan iz bilo kojega ugla, odiše bezgraničnošću koja postavlja nove standarde. Jedino što ćete vidjeti jest vaše najbolje filmsko iskustvo dosad.

Osjetite stvarnost 4K UHD rezolucije
4K rezolucija
4K UHD televizor nadilazi uobičajenu FHD rezoluciju uz 4x više piksela, koji donose oštre i jasne, te oku ugodne slike. Gledajte kao da ste tamo.

Udaljeni pristup
Dovršite kancelarijske poslove na televizoru kod kuće. Udaljeni pristup omogućuje vam da prikazujete računar na ekranu televizora. Možete čak i pristupiti datotekama s Vašeg računara ili rad na dokumentima pomoću Microsoftovog Office 365 – i to sve iz udobnosti vašeg kauča.

Uočite zapanjujuće detalje
HDR tehnologija
Visoki dinamički raspon prikaz svijetlih tonova na Vašem televizoru podiže na viši nivo, tako da možete uživati u veoma širokoj paleti boja i vizualnih detalja, čak i u tamnim scenama.

Neka igre počnu brže
Game Enhancer funkcionalnost
Uživite se u igru brže uz Game Enhancer funkcionalnost, koja optimizira postavke ekrana tako da imate više kontrole uz jedva primjetno ulazno kašnjenje. Glatko kretanje kroz igru doživite u njegovom najčudesnijem obliku, bez zamućenja zbog pokreta i trzanja.

Počistite nered
Jednostavno rješenje za kablove
Samsung UHD televizori nude jednostavno rješenje za održavanje TV kablova urednima, skrivajući ih u postolje. Ovo će Vam pomoći da smanjite nered kako biste mogli u potpunosti uživati u prekrasnom dizajnu Vašeg televizora.

Pronađite različite sadržaje s pomoću jednoga daljinskog upravljača
Smart Hub i One funkcija daljinskog upravljača
Da biste otkrili više različitih vrsta sadržaja, sve što Vam treba je jedan daljinski upravljač. Njime možete upravljati svojim set-top-box uređajem, konzolom za igranje, pa čak i TV programima uživo.

Jednostavan miroring dodirom
Tap View opcija
Miroring filmova ili muzike s Vašeg pametnog telefona na televizor jednostavno je poput dodira. Kada svojim pametnim telefonom dodirnete televizor, on taj dodir prepoznaje i automatski pokreće miroring. Tako se možete brzo i jednostavno prebaciti na televizor i nastaviti uživati u svom omiljenom sadržaju.

Uklapa se u Vaš kućni ekosistem uređaja
Samsung TV neprimjetno radi s digitalnim pomoćnicima Amazon Alexa, Google Assistant i AirPlay 2 sistemom.

Proizvođač Samsung
Model UE50TU7172UXXH
Tehnologija prikaza LED
Veličina ekrana 50″ (127cm)
Rezolucija 3840×2160 (4K)
Osvježavanje slike 2000 PQI
3D Prikaz NEMA
SMART IMA
LAN IMA
Wi-Fi Wi-Fi
HDMI PRIKLJUČAK 2
USB Prikljucak IMA
Ugrađen tuner DVB-T2/C/S2