TV SAMSUNG 50″AU8072 4K SMART

1,159.00KM

Nema na zalihi

Kategorije: ,

Opis

Živopisne kristalne boje na uređaju našega najtanjeg profila dosad
loading
Boje poput stvarnih, stvorene u čistom stanju uz fini kristal
Izgubite se u slici uz milijardu nijansi boje. Dynamic Crystal Color tehnologija donosi nijanse boja koje su poput stvarnih tako da možete vidjeti svaki, pa i najmanji detalj.
loading
Osjetite nijanse boja poput stvarnih onako kako je zamišljeno u snažnoj 4K rezoluciji
CRYSTAL 4K PROCESOR
Snažno povećavanje rezolucije na 4K pobrinut će se da svaki sadržaj koji volite možete gledati u 4K. Doživjet ćete i realističniji prikaz boja zahvaljujući njegovoj sofisticiranoj tehnologiji mapiranja boja.
loading
Uglađeni pokreti za jasnu sliku
MOTION XCELERATOR
Doživite jasnu sliku i radne značajke jer ova tehnologija automatski procjenjuje i po potrebi nadoknađuje sličice u odnosu na izvor sadržaja.
loading
Osjetite stvarnost 4K UHD rezolucije
4K REZOLUCIJA
4K UHD televizor nadilazi uobičajenu FHD rezoluciju uz 4x više piksela koji donose oštre i jasne te oku ugodne slike. Sada možete uočiti i najsitnije detalje u sceni.
loading
Uočite tamne i svijetle nijanse u svakoj sceni
HDR
Visoki dinamički raspon povećava raspon razina svjetlosti na Vašem TV-u, tako da možete uživati u izuzetno širokom spektru boja i svim vizualnim detaljima, čak i u najtamnijim scenama.
* Doživljaj gledanja može se razlikovati prema vrsti sadržaja i formatu.
loading
TV i zvučnik djeluju u savršenom skladu
Okružite se zvukom s televizora i zvučnika koji djeluju u savršenom skladu. Q-Symphony tehnologija obrade zvuka na jedinstveni način omogućuje televizoru i zvučnicima soundbara da rade istovremeno radi boljeg surround efekta bez utišavanja zvučnika televizora.
loading
Elegantniji i tanji no ikada
Crystal UHD televizor odlikuje se izvanredno tankim profilom, koji mu omogućuje da se s lakoćom stopi s Vašim interijerom, dajući mu minimalistički izgled koji vrlo suptilno naglašava.
loading
loading
Stoji u ravnini sa zidom
SLIM FIT ZIDNI NOSAČ
Postignite minimalistički dizajn unutrašnjeg uređenja koji ste oduvijek željeli. Zahvaljujući Slim Fit zidnomu nosaču koji se lako postavlja, Vaš će televizor stajati u ravnini sa zidom te će se prirodno stopiti s Vašim prostorom.
* Mjereći od stražnje strane televizora, razmak ovisi o vrsti postavljanja i zida.* Slim Fit zidni nosač prodaje se zasebno.
loading
Počistite nered
JEDNOSTAVNO RJEŠENJE ZA KABELE
Svoje kabele držite urednima te ih sakrijte, čime ćete smanjiti nered, a svojemu televizoru osigurati besprijekoran izgled.
* Stvarni se proizvod može razlikovati od prikazanoga na slici.
Odaberite glasovnog pomoćnika na kojeg ste navikli
Odaberite svojega glasovnog pomoćnika; Bixby, Amazon Alexa ili Google Assistant. Prvi su put sva tri pomoćnika ugrađena u Vaš Samsung televizor kako bi Vam donijela optimalan doživljaj zabave i mogućnosti naprednog upravljanja u Vašemu povezanom domu.
loading
 • Računalo na TV-u
  Uživajte u mogućnostima svega što možete učiniti. Lako pristupajte svojemu stolnom ili prijenosnom računalu i mobitelu na svojem televizoru.
  loading
 • Jednostavno dodirnite za povezivanje
  Zrcaljenje filmova ili glazbe s Vašega mobitela na televizor jednostavno je poput dodira. Kada svojim mobitelom dodirnete televizor, on taj dodir prepoznaje i automatski pokreće zrcaljenje. Tako se možete brzo i jednostavno prebaciti na televizor i nastaviti uživati u svojemu omiljenom sadržaju.

PrevNext

* Udaljena veza s osobnim računalom podržana je samo u sustavu Windows 10 Professional ili novijem te MacOS 10.5 ili novijem. * Za povezivanje pametnog telefona s platformom DeX potreban je kompatibilan mobilni uređaj. * Dostupnost usluga podložna je promjeni bez prethodne obavijesti. * Potrebna je internetska veza na TV-u i osobnom računalu.* Tap View opcija dostupna je na uređajima Samsung Galaxy sa sustavom Android OS 8.1 i novijim.
 • Samsung TV Plus
  Uživajte u besplatnom prijenosu televizijskih sadržaja uz naše virtualne kanale, Samsung TV Plus. Birajte među raznim kanalima koji nude sadržaj za sve interese koji su trenutačno u trendu. Ne morate pitati prijatelja koji je sadržaj aktualan ovih dana. Samo uključite Samsung TV Plus i saznajte.
  loading
 • Provedite vrijeme gledajući, ne pretražujući
  Upoznajte doživljaj pregledavanja sadržaja unaprijed kojim se ubrzava pronalazak onog što želite gledati na televiziji uživo i OTT usluzi. Sada je jednostavno pronaći svoje omiljene filmove i serije na jednome mjestu.
* Usluge sadržaja mogu se razlikovati po regijama i podložne su promjeni bez prethodne obavijesti.
Provedite vrijeme gledajući, ne pretražujući
UNIVERZALNI VODIČ
Upoznajte doživljaj pregledavanja sadržaja unaprijed kojim se ubrzava pronalazak onog što želite gledati na televiziji uživo i OTT usluzi. Sada je jednostavno pronaći svoje omiljene filmove i serije na jednome mjestu.
loading
* Usluge sadržaja mogu se razlikovati po regijama i podložne su promjeni bez prethodne obavijesti.
 • loadingloadingloading
  loadingloading
* Stvarni se proizvod može razlikovati od prikazanoga na slici. Molimo, pogledajte našu galeriju proizvoda.

Dodatne informacije

Brend

Samsung

Model

LED TV UE50AU8072UXXH

Dijagonala

50" / 127 cm

Tuner

DVB-T2/C/S2

Garancija

2 godine