Usisivac Xiaomi Robot Vacuum X10+ sa postajom za samopraznjenje

1,549.00KM

xiaomi logo

Opis

Usisna Snaga 4000 Pa
Kapacitet Baterije 5200 MAh
Višestruko Mapiranje Da
Mogućnost Penjanja 20 Mm
Način Čišćenja  Čisti I Briši, Brisanje, Dvostruko Čišćenje
Kapacitet Spremnika Za Vodu 80 ML
Kapacitet Spremnika Za Prašinu 350 ML
Automatsko Punjenje I Nastavak Čišćenja Da
Stanica Za Samopražnjenje Da
Mogućnosti Prepoznavanje Sobe, Postavite Zabranjeno Područje, Postavite Određenu Sobu Za Čišćenje, Elektronski Kontrolni Spremnik Za Vodu, Tehnologija Protiv Upetljavanja Dlaka
Boja Bijela
Dimenzije 353 X 96.5 X 353 Mm
Masa 3.8 Kg
Sadržaj Pakiranja Robotski Usisavač X10+ Glavna Četka Poklopac Četke Odjeljak Za Prašinu Alat Za Čišćenje Jednokratna Vrećica Za Prašinu Bočna Četka Podna Krpa X2 Držač Podne Krpe X2 Kabel Za Napajanje Stanica Za Samopražnjenje

 

Za temeljno čišćenje! Robotski usisivač sa stanicom! Xiaomi Robot Vacuum X10+ dolazi sa stanicom za automatsko pražnjenje koja podržava automatsko samočišćenje, pražnjenje, sušenje i punjenje vodom. Oslobodite se brige oko redovnog čišćenja i pražnjenja, oslobodite ruke i prepustite robotskom usisivaču kućanske poslove! Podržava automatsko pražnjenje prašine, dvostruku cirkulaciju vazduha, vreće za prašinu od 2.5 L i brzo sušenje toplim vazduhom do 2 sata. Xiaomi Robot X10+ dolazi sa naprednim S-Cross AI™ i 3D izbegavanjem prepreka i prepoznavanjem objekata i prostora.

Kada se uređaj vrati na svoju stanicu, automatski se peru krpe u brzom režimu kako bi se uklonile mrlje, a zatim se suše na toploj vazdušnoj struji do 2 sata kako bi se uklonio neprijatan miris. Dok se krpe peru i suše, stanica automatski prazni posudu za prašinu uz snažnu usisnu snagu od 17000 Pa, pri čemu se posuda prazni za 10 sekundi. Ugrađena posuda od 2.5 L u višenamenskoj stanici može skladištiti do 60 pražnjenja. Stanica takođe sadrži posudu za vodu koja automatski puni usisivač čistom vodom kako bi bio spreman za sledeće čišćenje. Novi S-Mopping Assistant™ povezuje višenamensku stanicu sa robotskim usisivačem tako da kada senzor otkrije da je nivo čiste vode u posudi nizak, voda se inteligentno raspoređuje kako bi se osiguralo neprekidno pranje.

Usisivač X10+ ima naprednu LDS lasersku navigaciju, skeniranje cele kuće od 360° i podržava 3D prikaz mape, dok precizna AI kamera pametno prepoznaje predmete i pažljivo planira prostor. Dolazi sa funkcijom naprednog otkrivanja tepiha gde se krpe za čišćenje automatski podižu kada otkriju tepih, a preporučuje se aktivirati tu opciju kako bi se tepih izbegao. Uređaj ima unapređeno čišćenje za još bolje uklanjanje mrlja i prašine! Sadrži dvostruke rotirajuće krpe za dubinsko čišćenje poda uz super snažno usisavanje od 4000 Pa i bateriju od 5200 mAh koja traje do 2 sata. Riješite se mrlja od kafe ili drugih suvih fleka bez problema. Podržava kontrolu putem aplikacije, kao i glasovno upravljanje putem Google-a i Alexe. Uređaj ima tipke pomoću kojih se može regulisati rad, a svojim minimalističkim i belim dizajnom uklapa se u svaki enterijer. Uređaj dolazi sa visokim nivoom privatnosti koji garantuje TÜV Rheinland Cybersecurity and Privacy Protection Standard certifikat.

Dodatne informacije

GARANCIJA

12 MJESECI