4 Aprila, 2024 NAJVEĆE IGRICE KOJE DOLAZE U 2024 I 2025 GODINI

NAJVEĆE IGRICE KOJE DOLAZE U 2024 I 2025 GODINI

Svaka godina donosi sa sobom potpuno novi katalog godišnjih izdanja video igara koje fanovi s nestrpljenjem očekuju. 2023. godina bila je impresivna s naslovima poput Baldur’s Gate 3, Marvel’s Spider-Man 2 i Call of duty Modern Warfare III. Ipak, fanovi ne mogu da ne razmišljaju unapred i s nestrpljenjem očekuju sve što dolazi u 2024. godini, koja već ima čvrst raspored igara, uz još mnogo toga što će biti najavljeno.

GTA VI

GTA 6  je jedna od najviše očekivanih igara svih vremena, pa je sigurno reći da su igrači širom sveta apsolutno željni konkretnih detalja o sledećoj Grand Theft Auto igri. Trenutno, Rockstar Games nas priprema za nove informacije, s obzirom da su upravo objavili prvi trejler za GTA 6.

Kada su u pitanju nadolazeće igre, GTA 6 izgleda kao da će ponuditi možda najdetaljniji otvoreni svet koji smo dosad videli, ukoliko Rockstar Games može nastaviti uspeh Grand Theft Auto 5. Sada znamo da ćemo se ovog puta vratiti u Vice City, činjenica koja znači da bi misije priče u GTA 6 mogle referisati na neke veoma ikonične filmove. Jedno je sigurno, igra već izgleda veoma impresivno sa grafičkog stanovišta.

Warhammer 40,000: Space Marine 2

Kapetan Titus i Ultramarinci iz Warhammer 40,000: Space Marine 2 nose značajan teret na svojim plećima u ovom nadolazećem pucaču iz trećeg lica. Ne samo da se veliki plavi bore licem u lice sa hordama xenosa željnih krvi ljudi, već imaju i određeni standard koji treba održati, postavljen od strane prethodne igre. Focus Entertainment je prvobitno planirao lansiranje igre Warhammer 40,000: Space Marine 2 tokom „zime 2023“, ali su je odložili u novembru 2023. godine za „drugu polovinu 2024“. Izdavač nam je obećao novi pogled na igru u decembru, što smo i dobili tokom dodele nagrada The Game Awards, zajedno sa novim datumom izlaska igre – 7. septembar 2024. godine.

STAR WARS OUTLAWS

Star Wars Outlaws je nadolazeća akcija-avanturistička igra od strane Ubisoft-a i Massive Entertainment, gde igrač preuzima ulogu lukavog izopštenika koji pokušava da se probije kroz galaksiju Star Wars. Igra je smeštena između Star Wars: Epizode 4 – Nova nada i Star Wars: Epizode 5 – Imperija uzvraća udarac – jednog od najdramatičnijih perioda u istoriji Star Warsa. Uličavajući se u cipele Kay Vess, leteti ćete, razgovarati i pucati prolazeći kroz trajni građanski rat između zlobnog Galaktičkog Carstva i hrabrog ustanka. Kao Kay, moraćete biti korak ispred zakona dok se borite za opstanak na rubovima civilizovanog svemira.

The Last of Us Part II

Naughty Dog je zvanično najavio The Last of Us Part II Remastered za PS5, nakon niza curenja informacija o igri. Igra je puštena u prodaju 19. januara 2024. godine – baš kao što su curenja informacija predviđala.

Najveći novi dodatak čini se da je „roguelike survival mode“ pod nazivom No Return, koji je „dizajniran da omogući igračima da pokažu svoju hrabrost u nasumičnim susretima i dožive borbu u The Last of Us Part II na svež način,“ rekao je Jonathon Dornbush iz Naughty Dog-a u objavi na blogu. Moći ćete igrati kao neki novi likovi i prolaziti kroz različite skrivene i borbene susrete koji će vas suprotstaviti različitim neprijateljima, sa jedinstvenim obrtima koji mogu dodati nove, neočekivane faktore u bilo kojem datom susretu.“

Final Fantasy XVI: The Rising Tide

Igrači Final Fantasy XVI  uskoro će moći uživati u dva nova DLC poglavlja za kritički hvaljeni akcioni RPG, uskoro.  Drugi DLC, nazvan The Rising Tide, izlazi u proleće 2024. Oba su DLC-a plaćena, ali igrači mogu kupiti Final Fantasy XVI Expansion Pass kako bi uživali u oba poglavlja po sniženoj ceni. The Rising Tide, koji će biti objavljen u proleće 2024. godine, donosiće nove izazove i još toga, uključujući sukob između Klajva i legendarnog Eikona, Levijatana.

Sve ove igrice možete igrati na novim tesla Vision monitorima. Tesla Vision  gejming monitor, sa svojim impresivnim osvežavanjem od 165Hz i munjevitim vremenom odziva od 1ms, predstavlja savršenog saputnika za uranjanje u uzbudljive svetove nadolazećih video igara. Unapredite svoje gejming iskustvo sa besprekornim vizualima i brzom reakcijom, čineći svaki trenutak uzbudljivom avanturom na ovom najsavremenijem ekranu.