APARAT ZA ŠIŠANJE PHILIPS HC3505

65.00KM

Kategorije: ,

Opis

Tehnologija Trim-n-Flow za kontinuirano šišanje s novim inovativnim češljem dizajniran je kako bi se spriječilo zapetljavanje kose, pa kosu možete ošišati od početka do kraja bez prekida.

Maksimalna preciznost s dvostrukim oštricama ima naprednu tehnologiju DualCut za maksimalnu preciznost. Ima dvostruke oštrice, a dizajniran je kako bi ostao oštar kao prvog dana.

Čelične oštrice koje se same oštre dizajnirane su da budu nevjerojatno dugotrajne. Čak i nakon 5 godina šišaju istom preciznošću kao prvog dana.

Prilagođava se različitim postavkama dužine.  Jednostavno odaberite jednu od 12 postavki dužine između 1 mm i 23 mm u koracima od 2 mm ili odvojite češalj za šišanje od 0,5 mm.

Učinkovit sustav napajanja za uporabu s kabelom dužine 1,8 m pruža konstantno napajanje.

Ergonomski dizajn za udobnost i kontrolu dizajniran je za lako rukovanje, pa kosu možete ošišati uz izuzetnu udobnost i kontrolu.

Oštrice se brzo skidaju za lako čišćenje. Jednostavno pritisnite i otvorite glavu kako biste skinulii i očistili oštrice.

Tehnologija DuraPower smanjuje trenje oštrica, čime se motor i baterija štite od preopterećenja. Na taj način povećava se vrijeme trajanja baterije aparata za šišanje.

Tehničke specifikacije

Tehnologija: Trim-n-Flow

Širina rezača: 41 mm

Element za šišanje: Oštrice od nehrđajućeg čelika

Broj postavki za dužinu: 13

Preciznost (veličina koraka): 2 mm

Čišćenje: Odvojivi rezač oštrice koje se mogu prati

Korištenje: korištenje isključivo s kabelom

Bez potrebe za održavanjem

Nije potrebno podmazivanje

Drška: Ergonomska drška za udobno rukovanje

Dodatne informacije

GARANCIJA

12 MJESECI

Možda će vam se također svidjeti…