Umbrella AIO el. cigareta

59.00KM

logo

Kategorije: ,

Opis

Umbrella AIO je prva All In One elektronska cigareta iz kompanije Umbrella. Dovoljno moćan da zadovolji i najzahtevnije korisnike, a sa druge strane jednostavan za korišćenje pa je idealan i za početnike. Jedinstveni sistem protiv curenja sprečava da tečnost iz atomizera ošteti bateriju. Baterija i atomizer su zapravo jedan deo, otuda i naziv All In One (sve u jednom). Jačina baterije je 1500mAh, a maksimalna izlazna snaga koju može da pruži je 25W
Sadržaj paketa:
1 x Umbrella AIO elektronska cigareta,
2 x AIO SS316 0,6ohm grejač,
1 x Nastavak za usta,
1 x USB kabl za punjenje
Karakterisitike
Prečnik: 19mm
Dužina: 118.05mm
Kapacitet tanka: 2ml
Baterija: 1500mAh
Kako se koristi
Otključavanje / zaključavanje:
Umbrella AIO / AIO + elektronska cigareta se otključava uzastopnim, brzim pritiskanjem tastera 5 puta za redom, nakon čega lampica zasvetli 5 puta. Na isti način se i zaključava.
Korišćenje:
Neophodno je držati pritisnut taster za aktivaciju dok se elektronska cigareta koristi.
Punjenje baterije:
Baterija se puni isključivo preko originalnog kabla koji dolazi u pakovanju. Potrebno je priključiti kabl na bilo koji USB izvor napajanja (zidni adapter, kompjuter…), a drugi deo priključiti u USB port na elektronskoj cigareti. Kada se baterija skroz napuni lampica na cigareti prestaje da svetli. Umbrella AIO / AIO+ modeli mogu da se koriste i dok se baterija puni.
Sipanje tečnosti:
Najpre je potrebno skinuti poklopac cigarete tako što se pritisne na dole i odvrne se (childproof sistem). Nakon toga sipati tečnost u atomizer do obeležene linije sa spoljne strane cigarete. Obavezno voditi računa da se tečnost ne sipa preko obeležene linije jer će doći do prelivanja tečnosti. Pre prve upotrebe ili stavljanja novog grejača obavezno nakapati par kapi tečnosti direktno na grejač kako bi se izbeglo pregorevanje grejača.
Zamena grejača:
Kao kod sipanja tečnosti, potrebno je skinuti poklopac cigarete tako što se pritisne na dole i odvrne se (childproof sistem). Potom poklopac cigarete sa grejačem izvući iz cigarete, odvrnuti stari grejač sa dna i zavrnuti novi na isto mesto.
Gašenje lampice ili zamena boje lampice:
Kada je cigareta zaključana potrebno je držati taster za aktivaciju dok se ne upali lampica, a nakon toga pritiskati taster za aktivaciju dok se ne pojavi željena boja ili se lampica ugasi.
Regulacija protoka vazduha:
Protok vazduha se reguliše vrlo jednostavno okretanjem prstena za kontrolu protoka vazduha u jednu ili drugu stranu.