Umbrella ONE el. cigareta

39.00KM

logo

Kategorije: ,

Opis

Opis proizvoda
Umbrella ONE – zgodan i praktičan POD model elektronske cigarete sa najnovijim AVATAR IC 1.0 čipom koji obezbeđuje jednostavno i bezbedno korišćenje. Opremljen je baterijom od čak 1000mAh, što je dovoljno za dvodnevno korišćenje bez dopunjavanja, a kapacitet POD tanka je 2ml tečnosti.
Umbrella ONE je namenjen novim korisnicima koji žele elegantan uređaj, jednostavan za upotrebu, kao i za postojeće korisnike koji žele jednostavan i mali uređaj koji pruža jedinstveno MTL iskustvo korišćenja. Dostupan je u četiri boje.
Tečnosti koje se preporučuju za korišćenje u Umbrella ONE uredjaju su Umbrella Nic Salt tečnosti. Mogu se koristiti i tečnosti iz asortimana Umbrella Basic i Umbrella Ole.
Karakterisitike:
Dužina: 98mm
Prečnik: 19mm
Zapremina POD tanka: 2ml
Kapacitet baterije: 1000mAh
Težina: 47g
Sadržaj paketa:
1 x Umbrella ONE baterija
1 x Umbrella ONE POD tank sa integrisanim grijačem od 1,2 ohm
1 x Prazna bočica za lakše sipanje tečnosti
1 x Micro USB kabl za punjenje
Sipanje tečnosti:
Iglicu bočice ubacite u deo za punjenje tečnosti dnu POD tanka i pritisnite na dole kako bi se pojavio otvor kroz koji prolazi tečnost u tank.
Tečnost sipajte do obeležene MAX linije na pod tanku, obrišite maramicom eventualni višak tečnosti i postavite tank na bateriju.
NAPOMENA: Nakon prvog sipanja tečnosti obavezno sačekajte minimum 5 minuta da grijač dobro upije tečnost.
Kako se koristi:
Aktiviranje:
POD tank je magnetima pričvršćen za bateriju. Pri vrhu POD tanka i baterije postoji malo ispupčenje/udubljenje koje je zapravo tačno mesto gde treba da se spusti POD tank na bateriju kako bi ostvarili kontakt. Prilikom postavljanja POD tanka LED indikator na bateriji će zasvetleti belom bojom kao znak da je kontakt izvršen i da cigareta može da se koristi.
Korištenje:
Korištenje Umbrella ONE modela je veoma lako. Jednostavnim povlačenjem aktivira se senzor koji pokreće bateriju. Povlačenje je, radi vaše bezbednosti ograničeno na 8 sekundi, nakon čega LED indikator zatreperi 10 puta i baterija prestaje da daje struju ka grijaču.
Punjenje baterije:
Baterija se puni isključivo preko originalnog kabla koji dolazi u pakovanju. Potrebno je priključiti kabl na bilo koji USB izvor napajanja (zidni adapter, kompjuter…), a drugi deo priključiti u USB port na elektronskoj cigareti.
Umbrella ONE može da se koristi i dok se baterija puni. Tokom punjenja LED lampica će svetleti/svijetleti crvenom bojom, a kada se napuni lampica će prestati da svetli.

15