Umbrella Prestige el. cigareta

49.00KM

logo

Kategorije: ,

Opis

Umbrella Prestige je kompaktna All-in-One elektronska cigareta elegantnog dizajna, odličnih karakteristika i namenjena je ne samo početnicima, nego apsolutno svima.
• FLASH HEAT SYSTEM – ČIST UKUS / PUNO PARE
• 800 mAh BATTERY – DUGOTRAJNA CIGARETA / BRZO punjenje – 45 min
• NO DRY HIT – GREJAČI NOVE GENERACIJE / BEZ ZAGORELOG UKUSA
• Metalno kućište pruža zaštitu svim bitnim delovima.
Sadržaj paketa
1x Umbrella Prestige elektronska cigareta
1x Grejač OC CCELL 1.3 ohm – CERAMIC
1x Grejač OC 1.3 ohm – ORGANIC
1x USB kabl za punjenje
Karakteristike
– Kapacitet atomizera: 1.5ml
– Kapacitet baterije: 800mAh
– Dimenzije: 16*16*119.5mm
Kako se koristi
Otključavanje / zaključavanje:
Umbrella Prestige elektronska cigareta se otključava uzastopnim, brzim pritiskanjem tastera za aktivaciju 5 puta za redom, nakon čega lampica zasvetli 5 puta. Na isti način se i zaključava.
Korišćenje:
Neophodno je držati pritisnut taster za aktivaciju dok se elektronska cigareta koristi.
Regulacija protoka vazduha:
Protok vazduha se reguliše vrlo jednostavno okretanjem prstena za kontrolu protoka vazduha u jednu ili drugu stranu. Prsten za kontrolu protoka vazduha se nalazi izmedu atomizera i baterije.
Sipanje tečnosti:
Najpre je potrebno odvrnuti metalni poklopac atomizera.
Nakon toga sipati tečnost u atomizer pored samog grejača i zavrnutu metalno kućište atomizera.
Vodite računa da tečnost ne uđe u centralni kanal
Zamena grejača:
Najpre je potrebno odvrnuti metalni poklopac atomizera.
Nakon toga je potrebno skinuti staklo atomizera povlačenjem na gore, odvrnuti stari grejač i na njegovo mesto zavrnuti novi.
Ukoliko grejač konstantno GRGOLJI ili CURI, izvadite ga iz tanka i ispravno postavite na maramicu da iscuri višak tečnosti, a potom vratite nazad u tank.
NAPOMENA: Prilikom zamene grejača neophodno je isprazniti tečnost iz atomizera kako ne bi došlo do curenja na bateriju.
Punjenje baterije:
Baterija se puni isključivo preko originalnog kabla koji dolazi u pakovanju. USB se prikljucuje u port kompjutera ili u strujni adapter NE JAČI OD 1A, a drugi deo priključiti u USB port na elektronskoj cigareti. Dok se baterija puni lampica na tasteru svetli crvenom bojom, a kada se baterija napuni lampica prelazi u zelenu boju.
Indikacije tokom korišcenja:
Kada tokom korišćenja lampica svetli zelenom bojom baterija je puna između 100% i 70%, kada prede u plavu boju baterija je puna između 70% i 30%, a kada svetli crvenom bojom baterija je puna između 30% i 0%.
Ukoliko se taster za aktivaciju drži duže od 10 sekundi tokom korišćenja cigareta će se sama ugasiti kako ne bi došlo do pregorevanja grejača.
Ukoliko prilikom pritiskanja tastera lampica ubrzano treperi i cigareta ne radi, to je znak da grejač ne ostvaruje kontakt sa baterijom. Proveriti da li je grejač dobro zavrnut, a ako i dalje cigareta isto reaguje to je znak da je grejač pregoreo i da ga je potrebno zameniti.
NAPOMENA: Sa vremena na vreme je NEOPHODNO obrisati kondenz koji se povremeno može pojaviti oko nastavka za usta i otvora za vazduh.